Live webinar: Stappenplan investeren in vastgoed

Ken je de term steenrijk? Dat is financieel vrij worden door vastgoed. Wij leren jou de basis om te starten met investeren in de meest stabiele beleggingsmogelijkheid.

  • Start jouw reis naar een financieel vrij leven

  • Leer de basis van het investeren in vastgoed

  • Zelfs met beperkt vermogen investeren in vastgoed

INVESTEREN IN VASTGOED = MEEST STABIELE BELEGGINGSMOGELIJKHEID 

Wist je dat zelfs tijdens deze pandemie de huizenprijzen gestegen zijn? Nederland kampt met een enorm woningtekort van circa 300.000 woningen en kan er niet snel genoeg bijgebouwd worden door o.a. de stikstofmaatregelen.

Hierdoor stijgt de waarde van woningen zelfs tijdens en pandemie of crisis en zal ook jouw investering snel in waarde stijgen.

Iedereen kan investeren in vastgoed!

Misconcepties zijn dat je geen beleggingsobjecten meer kunt vinden of dat je deze 100% zelf moet financieren. Het is namelijk mogelijk beleggingswoningen te financieren middels een verhuurhypotheek of andermans geld.

Zelfs met beperkt eigen vermogen is het mogelijk om te starten met investeren. Daarnaast heb je zelf de touwtjes in handen en kun je je reis naar een financieel vrije toekomst starten.

Op 25 maart om 20:00 brengen we jou de basis bij van het investeren in vastgoed in onze gratis training.

Neem deel aan de gratis training op donderdag 25 maart om 20:00 en leer de basis over het investeren in vastgoed.

Ontmoet de docenten

Thierry Stokkink

Inmiddels is Thierry al 12 jaar werkzaam als adviseur in de financiële branche. Opgeleid als hypothecair planner en gespecialiseerd in verhuurhypotheken heeft hij ondernemers zoals Tibor Olgers en Simone Levie geholpen met het opbouwen van hun vastgoedportefeuille. Daarnaast heeft hij

Zijn passie is om mensen bij elkaar te brengen om van elkaar te leren in het ondernemerschap en de missie om financieel vrij te worden met een goede balans van de belangrijkste dingen in het leven.

Dankzij zijn kennis en met de hulp van Lia de Bruyn heeft hij zijn challenge "naar 12 panden in 4 maanden" weten te halen.

Lia de Bruyn

Lia is opgeleid als architect/ontwerper, als zodanig heeft ze ook gewerkt vanuit haar eigen bureau samen met haar team. Ze heeft jaren voor ontwikkelaars en grote beleggers/multinationals gewerkt.

Sinds 2010 is ze fulltime vastgoedinvesteerder gefocust op waarde toevoegen door te transformeren.

Haar huidige strategie is transformatie en renovatieprojecten, waar Lia extra m2 bijbouwt, bestemmingen aanpast, splitst en op topt.

Daarnaast organiseert Lia ca. 4x per jaar de Masterclass ANDERS KIJKEN, de kunst van het toevoegen van waarde aan onroerend goed. Tevens ondersteunt ze vrouwen die in vastgoed beleggen. Ze coacht mensen om te versnellen in vastgoed door waarde toe te voegen.

Scroll naar boven