Denk groot want jouw dromen kunnen met de juiste strategieën uitkomen

Postcast Hoogvliegers

Ontdek de patronen tot succes van top ondernemers & investeerders vanuit een helicopterview vol tips om jouw eigen strategie te vormen.

De podcast Hoogvliegers is ontstaan vanuit een zoektocht in persoonlijk leiderschap. Hoe word je een betere ondernemer, investeerder, partner, ouder?

Wat zijn de patronen tot succes in de liefde, gezondheid, plezier, geven, geld, groei, sociaal leven en werk en hoe houd je dit goed in harmonie?

Hoe stel je doelen en hoe behaal je die doelen zonder bovenstaande keihard te beschadigen?

Binnenkort komt de Cursus investeren in Vastgoed in NL en buitenland beschikbaar. Waarbij je samen met mij kunt investeren:

Met korte video’s, geschreven tekst en optionele opdrachten over persoonlijk leiderschap, het stellen van doelen, mindset en het investeren in vastgoed in Nederland, Engeland, Spanje en Dubai en de Caraïben. Nieuwe projecten waar ik in stap worden gedeeld en jij kunt eventueel meedoen.

Samen met mijn vrouw Desiree brengen wij ook in November 2023 het boek uit over hoe je samen je dromen laat uitkomen en welke prijs je af en toe bereid moet zijn om te betalen. Er volgt ook een kinderboekversie.

 Meld je aan via onderstaande formulier om op de hoogte te blijven van beide projecten!

Gezinsfoto

Ontmoet de host: Thierry Stokkink

Oprichter van de Vastgoed Community en Thuiz Hypotheken B.V.

De missie van Thierry is om de vastgoedwereld transparant te maken en succespatronen te delen op alle vlakken van het leven.

Met zijn congressen, masterclasses, interviews, podcasten, vergelijkingen en het online platform verbindt hij experts en vastgoedbeleggers met elkaar.

Thierry is zelf ook vastgoedbelegger en heeft een portefeuille van 12 panden opgebouwd. Vliegtuig- en helicopterpiloot.

Hij woont samen met zijn vrouw en 3 kinderen in Wieringerwerf.

Host Podcast Hoogvliegers

Beleef een dag vol kennis, inspiratie en netwerk van gelijkgestemde vastgoedondernemers om je voor te bereiden op de meest interessante tijd ooit! Wij hebben Hugo de Jonge ook uitgenodigd voor 11 Oktober. Er zijn nog maar een paar tickets te krijgen voor de 17 verdiepingssessies.

Kopie-van-Kopie-van-Kopie-van-Vastgoedcongres-2023-1080-x-1920-px-1

De vorige twee Vastgoedcongressen waren snel uitverkocht, bekijk hieronder ons vorige evenement.

De nieuwe regels van Hugo en Marnix zorgen voor een snelle verandering op de vastgoedmarkt. Er zijn nog weinig lucratieve woningen op de huidige markt die jouw aandacht verdienen. Hierbij komt kijken dat we op een crisis afstevenen. Het inflatiecijfer blijft stijgen, de opbrengsten van het vastgoed dalen terwijl de kosten van je panden alleen maar stijgen. Zo wordt je langzaam maar zeker steeds minder vermogend.

Hoe kan jij er voor zorgen dat je vermogen toch blijft stijgen of op zijn minst gelijk blijft? Weten hoe en wat de grote spelers in de vorige crisissen deden en hoe zij zich nu gaan voorbereiden om kansen te pakken in het vastgoed? Podcast Hoogvliegers biedt jou de kans om inzicht te krijgen in de stappen die de beste investeerders en ondernemers van Nederland maken.

Thuiz Hypotheken en de Vastgoed Community gaan verder in de missie om de vastgoedmarkt transparant te maken.
Wij gaan het gesprek aan met de meest inspirerende ondernemers en investeerders van ons land en leggen de succespatronen bloot.

Elke zondag zal een nieuwe gast zijn of haar visie op de investeringsmarkt met je delen. Je kunt de podcast beluisteren maar het is veel toffer om het via Youtube te bekijken met unieke beelden vanuit de cockpit in de lucht. Creëer jouw Hugo- en Marnixproof vastgoedstrategie en blijf je vermogen vergroten!

Zin in meer Hoogvliegers?

Scroll naar boven