Onbetaalbare kennis nu bereikbaar voor iedereen

Postcast Hoogvliegers

Ontdek de succesformules van top ondernemers & investeerders vanuit een helicopterview vol tips om jouw eigen strategie te vormen.

De nieuwe regels van Hugo en Marnix zorgen voor een snelle verandering op de vastgoedmarkt. Er zijn nog weinig lucratieve woningen op de huidige markt die jouw aandacht verdienen. Hierbij komt kijken dat we op een crisis afstevenen. Het inflatiecijfer blijft stijgen, de opbrengsten van het vastgoed dalen terwijl de kosten van je panden alleen maar stijgen. Zo wordt je langzaam maar zeker steeds minder vermogend.

Hoe kan jij er voor zorgen dat je vermogen toch blijft stijgen of op zijn minst gelijk blijft? Weten hoe en wat de grote spelers in de vorige crisissen deden en hoe zij zich nu gaan voorbereiden om kansen te pakken in het vastgoed? Podcast Hoogvliegers biedt jou de kans om inzicht te krijgen in de stappen die de beste investeerders en ondernemers van Nederland maken.

Thuiz Hypotheken en de Vastgoed Community gaan verder in de missie om de vastgoedmarkt transparant te maken.
Wij gaan het gesprek aan met de meest inspirerende ondernemers en investeerders van ons land en leggen de succespatronen bloot.

Elke zaterdag zal een nieuwe gast zijn of haar visie op de investeringsmarkt met je delen. Je kunt de podcast beluisteren maar het is veel toffer om het via Youtube te bekijken met unieke beelden vanuit de cockpit in de lucht. Creëer jouw Hugo- en Marnixproof vastgoedstrategie en blijf je vermogen vergroten!

fotowerkt_DSF1714

Ontmoet de host: Thierry Stokkink

Oprichter van Thuiz Hypotheken B.V en de Vastgoed Community

De missie van Thierry is om de vastgoedwereld transparant te maken.

Met zijn Masterclasses, interviews, vergelijkingen en het platform verbindt hij experts en vastgoedbeleggers met elkaar.

Thierry is zelf ook vastgoedbelegger en heeft een portefeuille van 12 panden opgebouwd.

Hij woont samen met zijn vrouw en 3 kinderen in Wieringerwerf.

Host Podcast Hoogvliegers

Zin in meer Hoogvliegers?

Michel Klaassen
Izaak Koppejan
willem-middelkoop-circle-300x300-circle (1)
Afbeelding1
mark-soons-1400x1400-1
data34899736-1859ca
Scroll naar boven