Begeleidingstraject "Samen naar de UK"

Persoonlijke begeleiding bij jouw eerste volledig uitgevoerde vastgoedproject.

Investeer in je eerste UK vastgoed project onder begeleiding van ervaren (UK) vastgoed investeerders die bereid zijn om hun uiteindelijke beloning mede af te laten hangen van jouw resultaat.

Persoonlijke begeleiding

Volledige begeleiding bij je (eerste) UK project door ervaren vastgoed investeerders met een eigen portfolio in de UK. We zullen ons voor de volle 110% inzetten om jouw project succesvol te laten verlopen.

Projectondersteuning

Samen gaan we op zoek naar een project dat gemiddeld binnen 1 jaar volledig uitgevoerd kan worden. Uiteraard gaan we hier zeer zorgvuldig mee aan de slag omdat onze beloning afhangt van jouw resultaat.

Netwerk in de UK

Omdat je het project zelf uitvoert met ondersteuning van onze begeleiders zul je erna beschikken over het benodigde netwerk om verder te groeien in UK vastgoed.

Onze werkwijze

 • Selectieprocedure

  Intake gesprek voor het begeleidingstraject om zo de geschiktheid en behoefte met elkaar af te stemmen. Alleen wanneer jij echt klaar bent voor een eerste project gaan we "Samen naar de UK".

 • Kennis en netwerk vergroten

  Tijdens je begeleiding hebben we gemiddeld 10 avonden (met de groep) waarin we kennis delen samen met Jos en Edwin en soms ook een gastspreker. Ook bespreken we het verloop van de diversen projecten. Daarnaast organiseren we regelmatig wandelingen en bijeenkomsten waar je ook andere deelnemers aan Samen naar de UK kunt ontmoeten.

 • Doelstelling bepalen

  Tijdens het 1 op 1 traject wat meteen start nadat je bent ingeschreven wordt je doelstelling voor je eerste project uitgewerkt. Daarbij wordt minimaal vastgesteld: Flip of BTL, type vastgoed, eigen geld, doorlooptijd, doel en regio.

 • Begeleiding

  We begeleiden je vanaf het moment dat je je inschrijft gemiddeld 12 maanden lang. Dat hangt uiteraard af van het project dat je uitvoert. Iedere vraag die je hebt over investeren in de UK in welke fase dan ook wordt behandeld. Dat kan via telefoon, whatsapp, via zoom met Jos en/of Edwin.

 • Resultaat & Netwerk

  Jouw resultaat is een volledig succesvol uitgevoerd vastgoedproject in de UK. Van voorbereiding tot en met het verkopen van een object (flip) of het in verhuur nemen (BTL). Ook worden er contacten gelegd met personen en partijen waarmee je na je eerste project op eigen gelegenheid verder kunt groeien met vastgoed.

Vastgoed UK
B0KMRX A row of typical 3 bed semi detached Victorian/Edwardian houses in suburbia.. Image shot 05/2008. Exact date unknown.
_110589027_road_suburbs_getty
Home-Projects-That-Require-Scaffolding

Hands-off investeren

Ervaar ook hoe fijn het is om met minimale tijd een maximaal rendement te behalen. Bij projecten in je eigen omgeving ga je vaak live kijken en bemoei je je met veel zaken.

Dat is het grootste voordeel van projecten in de UK: Als je wil kun je naar de UK, maar het is niet nodig. Want alles wordt volledig vanuit Nederland gecoördineerd.

Enorme tijdwinst want door middel van film, foto, Whatsapp, Zoom meeting, telefoon enz word je vanuit je team in de UK van iedere fase op de hoogte gebracht en mis je niets. Het betekent overigens niet dat alles vanzelf gaat.

Jouw betrokkenheid bij jouw project is belangrijk voor het succes van het project. Hoeveel tijd dat kost hangt vooral ook af van hoe intensief je betrokken wilt zijn.

Waarom samen met ons naar de UK

 • Samen op zoek naar een mooi project met een goed rendement

 • Met minimale tijd maximaal rendement (Hands-off)

 • Voorkom valkuilen door persoonlijke begeleiding

 • Beter rendement te behalen dan in Nederland

 • Zelf de touwtjes in handen

 • Een betrouwbaar netwerk om op te bouwen

 • De juiste basis om door te groeien met UK vastgoed

Vastgoed in de UK
Invest in knowledge

Rendementen van meer dan 10%

Bij projecten zoals we die in de UK zullen doen, zijn rendementen van meer dan 10% haalbaar.

Dat is voldoende om de kosten van de begeleiding te dekken en zelf meteen al winst te maken op je eerste project. Een mooiere en betere start is bijna niet mogelijk. De resultaten van projecten kunnen onderling verschillen. 

Maak kennis met jouw begeleiders

Jos Struik

Jos heeft 25+ jaar ervaring als ondernemer. Na 11 jaar actief te zijn geweest in verschillende rollen bij Volmac/Cap Gemini. Tussen 1996 en 2012 had hij samen met enkele partners verschillende succesvolle ICT-bedrijven. Eind 2012 besloot hij samen met zijn vrouw Caroline het roer om te gooien en begonnen zij vanuit Alkmaar het thuiszorgbedrijf "Altijd Zorg Aanwezig" (AZA BV).

Toen AZA eind 2017 werd overgedragen aan het landelijke TZorg had het bijna 800 medewerkers. De kennismaking met Kevin Green uit Wales in 2017 heeft ertoe geleid dat Jos is gaan investeren in vastgoed in het Verenigd Koninkrijk. Zijn bedrijf
Commotive heeft onder meer vastgoed in diverse plaatsen in Wales en in Liverpool.

Naast Commotive heeft Jos zijn krachten gebundeld met Edwin en samen hebben zij GreenWorld opgericht. Met dit bedrijf wordt een deel van de winst geïnvesteerd door delen natuurgebieden aan te kopen, vandaar de naam "Green" World. Want wie de aarde wil redden moet hem kopen of zoals Edwin zegt "Grow your money the green way"

Jos heeft de laatste jaren veel woningen, appartementen en transformatie panden aangekocht waarvan het grootste deel met Edwin. Ook is Jos zijn ervaring met investeerders begeleiden de laatste jaren flink toegenomen als ook het netwerk in de UK.

Edwin Jansen

Edwin is zijn hele leven al ondernemend. In 1998 (op zijn 21e) startte hij zijn eerste officiële bedrijf: Fietsland.com genaamd, een fietsenzaak in Eersel. In 2008 volgde een distributiecenter voor fietsen en vlak erna een fotostudio (Studio76) waar menig bekende Nederlander is geweest. Ook nam hij in 2016 een uitgeverij over (Funshopgids).

Zijn bedrijfslocaties zijn 100% eigendom en door de jaren heen is zijn vastgoedportefeuille in NL en de UK aardig uitgebreid. Ook investeert hij in vastgoed in Duitsland en België en is nu zelfs bezig met een nieuwbouwwijk van 32 woningen in Curaçao. Dit alles in de juiste balans met een agenda waar voldoende ruimte is voor impulsiviteit, vrije tijd en zijn gezin.

Op het gebied van vastgoed heeft Edwin brede ervaring in Nederland met bedrijfspanden, commercieel vastgoed, kamerverhuurpanden, tot het transformeren van leegstaande panden. Zijn focus ligt de laatste jaren vooral op UK vastgoed. Ook hier heeft hij een brede ervaring met oa appartementen, grondgebonden woningen en diversen transformatie panden.

Edwin is enkele jaren terug een bedrijf (Ltd.) in de UK gestart met Jos en Thierry Stokkink van Thuiz Hypotheken en tevens de man achter deze Vastgoed Community. Zo kon hij Thierry kennis laten maken met de enorme kansen in de UK.

Ervaring van een van de deelnemers

Ik neem deel aan het begeleidingstraject Samen naar de UK via de Vastgoed Community. Dit traject sprak me erg aan omdat het een hands-on traject is waarbij je voor een jaar wordt begeleid om te investeren in vastgoed in de UK.

Na 2 maanden hebben we met een deel van de deelnemers een hotel in Wales aangekocht voor een flip. Veel sneller dan dat ik had verwacht! Het contact met Jos en Edwin is erg goed, ze zijn altijd bereid om een persoonlijke call met me te hebben als ik vragen heb en hebben me erg geholpen bij het uitstippelen van mijn strategie. Ook zijn ze altijd bij de groepssessies in zoom, ook de sessies die buiten de regulier geplande sessies zijn. Ze denken mee, begeleiden ons bij de stappen van het project, en stellen ook hun contacten beschikbaar zodat we direct een betrouwbaar netwerk hebben in de UK.

De verwachtingen waren hoog maar die worden ook echt gehaald, ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet, dit is voor mij de ingang om in de UK in vastgoed te gaan investeren. Met dit begin kan ik makkelijk de aankomende jaren een mooi portfolio gaan creëren.

Arnaud Rijkeboer

Wat verwachten we van jou?

 • Basiskennis en bij voorkeur enige ervaring met investeren in vastgoed

 • De sterke wens/wil om nu een project in de UK uit te voeren

 • De mogelijkheid om zelf middelen voor het eerste project vrij te maken

 • Voldoende tijd om het eerste project uit te voeren

Start vandaag met jouw reis naar vastgoed in de UK

UK

Creëer een passief inkomen met vastgoed in de UK en zorg dat je binnen 1 jaar een project met een goed rendement hebt afgerond!

In dit begeleidingstraject leren wij jou van A tot Z wat je moet weten en welke stappen te nemen. Je krijgt alle handvaten en begeleiding om te slagen in de UK.

 • Creëer een duurzame cashflow uit vastgoed in de UK

 • Stap weg van de competitieve vastgoedmarkt in Nederland

 • Sluit aan bij een betrouwbaar netwerk in de UK

 • Krijg de basis om door te groeien met vastgoed in de UK

 • Persoonlijke begeleiding door 2 ervaren vastgoedbeleggers

Investering

De kosten bedragen €3950 bij inschrijving + 1/5 deel van je behaalde winst uit je project.

Hiervoor ontvang je 12 maanden intensieve begeleiding van Jos en Edwin met voldoende rendement om jouw investering in deze begeleiding ruimschoots terug te verdienen. We zoeken samen naar een project dat redelijkerwijs binnen deze looptijd is af te ronden.

Hierna beschik je over het netwerk, de kennis en praktijkervaring om zelf door te groeien in de UK.

Korting binnen het netwerk

Jij betaalt ons om je te begeleiden en de kortingen die we als groep krijgen binnen ons netwerk komen dus ook regelrecht naar jou toe als deelnemer.

Zo heb je niet alleen nu voordeel maar als je nog tientallen jaren van ons netwerk gebruik gaat maken loopt die korting ook tientallen jaren door.

Persoonlijke aanpak

Wij werken het liefst zo persoonlijk mogelijk en dit kun je natuurlijk niet ervaren via een website. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking via Zoom.

Wil je ons liever eens eerst in levende lijve ontmoeten? Dat is ook mogelijk. We maken graag een wandeling met je waarin we alle mogelijkheden en details bespreken.

Laat je gegevens achter en we maken snel een afspraak.

Samen naar de UK

Interesse gewekt? Laat hier je gegevens achter en Jos en Edwin nemen vrijblijvend contact met je op.

Scroll naar boven