Samen naar de UK

Samen investeren in vastgoed in de UK. Doe je mee?

Wij investeren al jaren in vastgoed in de UK. We zien dat andere investeerders dat ook wel zouden willen, maar niet weten waar ze moeten beginnen of hoe dit het beste aan te pakken. Wij kunnen daarbij helpen.

Voorbeeldproject: The Mumps

The Mumps2

In Oldham net buiten Manchester converteren we dit pand naar kantoren op de begane grond en in totaal 18 wooneenheden onderverdeeld over 8 appartementen en 10 studio’s. Van de 8 appartementen zijn er 6 met twee slaapkamers en 2 met een slaapkamer.

Dat doen we samen met 8 andere investeerders uit Nederland die ieder 1 of meer units kopen. Sommigen willen hun vastgoed gelijk verkopen als het klaar is (flippen) en anderen willen het verhuren. Sommigen gewoon als reguliere verhuur en anderen mogelijk als serviced accomodation (Airbnb).

De projectontwikkelaar biedt alle kopers 12 maanden huurgarantie. Dus cashflow in het eerste jaar na oplevering is gegarandeerd en daarmee ook een mooi alternatief voor wie uiteindelijk toch niet wil verkopen. De koopprijs van de studio’s en appartementen loopt uiteen van circa €100.000 tot €170.000. In de koopprijs zijn alle kosten opgenomen. Ook de inzet van een UK notaris (solicitor), overdrachtsbelasting etc.

Wij zoeken geschikte projecten

Wij investeren al jaren in vastgoed in de UK. We zien dat andere investeerders dat ook wel zouden willen, maar niet weten waar ze moeten beginnen of hoe dit het beste aan te pakken. Wij kunnen daarbij helpen.

Ondersteuning

Wij maken afspraken met projectontwikkelaars en helpen jou met de zaken die jij moet regelen om in de UK te kunnen investeren.

Netwerk in de UK

We hebben een uitgebreid en betrouwbaar netwerk in de UK dat we met je delen.  

Onze werkwijze

 • Selectieprocedure

  Wij kijken in en met ons netwerk naar geschikte investeringsprojecten in de UK. Alleen als we er ook zelf in gaan investeren, bieden we het ook aan andere investeerders aan.

 • Project aanbieden

  We bieden jou aan om met ons mee te doen in hetzelfde project waardoor je mee kan liften op onze ervaringen en kennis. 

 • Project uitvoeren

  Tijdens het project wordt je regelmatig op de hoogte gebracht over de voortgang met foto’s, video’s of (online) meetings. Ook kun je ter plekke gaan kijken en kennis maken met de partners die het project uitvoeren.

 • Oplevering

  Uiteindelijk zullen de studio’s of appartementen die jij hebt aangekocht op jouw naam worden gesteld en ben jij eigenaar van jouw eigen vastgoed in de UK. Je kunt ervoor kiezen om jouw vastgoed gelijk weer met een mooi rendement te verkopen (flip) of aan te houden voor de verhuur (maandelijkse cashflow).

 • Resultaat en vervolg

  Jouw resultaat is een volledig succesvol uitgevoerd vastgoedproject in de UK. Van voorbereiding tot en met het verkopen van een object (flip) of het in verhuur nemen (BTL). Ook worden er contacten gelegd met personen en partijen waarmee je na je eerste project op eigen gelegenheid verder kunt groeien met vastgoed, als je dat wilt. Omdat we zelf ook betrokken zijn bij deze projecten blijven we ook na oplevering contact houden en kunnen we operationele zaken met elkaar afstemmen.  

Vastgoed UK
B0KMRX A row of typical 3 bed semi detached Victorian/Edwardian houses in suburbia.. Image shot 05/2008. Exact date unknown.
_110589027_road_suburbs_getty
Home-Projects-That-Require-Scaffolding

Hands-off investeren

Ervaar ook hoe fijn het is om met minimale tijd een maximaal rendement te behalen. Bij projecten in je eigen omgeving ga je vaak live kijken en bemoei je je met veel zaken.

Dat is het grootste voordeel van projecten in de UK: Als je wil kun je naar de UK, maar het is niet nodig. Want alles wordt volledig vanuit Nederland gecoördineerd.

Enorme tijdwinst want door middel van film, foto, Whatsapp, Zoom meeting, telefoon enz word je vanuit je team in de UK van iedere fase op de hoogte gebracht en mis je niets. Het betekent overigens niet dat alles vanzelf gaat.

Maak kennis met ons

Jos heeft 25+ jaar ervaring als ondernemer. Na 11 jaar actief te zijn geweest in verschillende rollen bij Volmac/Cap Gemini. Tussen 1996 en 2012 had hij samen met enkele partners verschillende succesvolle ICT-bedrijven. Eind 2012 besloot hij samen met zijn vrouw Caroline het roer om te gooien en begonnen zij vanuit Alkmaar het thuiszorgbedrijf "Altijd Zorg Aanwezig" (AZA BV).

Toen AZA eind 2017 werd overgedragen aan het landelijke TZorg had het bijna 800 medewerkers. De kennismaking met Kevin Green uit Wales in 2017 heeft ertoe geleid dat Jos is gaan investeren in vastgoed in het Verenigd Koninkrijk. Zijn bedrijf
Commotive heeft onder meer vastgoed in diverse plaatsen in Wales en in Liverpool.

Naast Commotive heeft Jos zijn krachten gebundeld met Edwin en samen hebben zij GreenWorld opgericht. Met dit bedrijf wordt een deel van de winst geïnvesteerd door delen natuurgebieden aan te kopen, vandaar de naam "Green" World. Want wie de aarde wil redden moet hem kopen of zoals Edwin zegt "Grow your money the green way"

Jos heeft de laatste jaren veel woningen, appartementen en transformatie panden aangekocht waarvan het grootste deel met Edwin. Ook is Jos zijn ervaring met investeerders begeleiden de laatste jaren flink toegenomen als ook het netwerk in de UK.

Edwin is zijn hele leven al ondernemend. In 1998 (op zijn 21e) startte hij zijn eerste officiële bedrijf: Fietsland.com genaamd, een fietsenzaak in Eersel. In 2008 volgde een distributiecenter voor fietsen en vlak erna een fotostudio (Studio76) waar menig bekende Nederlander is geweest. Ook nam hij in 2016 een uitgeverij over (Funshopgids).

Zijn bedrijfslocaties zijn 100% eigendom en door de jaren heen is zijn vastgoedportefeuille in NL en de UK aardig uitgebreid. Ook investeert hij in vastgoed in Duitsland en België en is nu zelfs bezig met een nieuwbouwwijk van 32 woningen in Curaçao. Dit alles in de juiste balans met een agenda waar voldoende ruimte is voor impulsiviteit, vrije tijd en zijn gezin.

Op het gebied van vastgoed heeft Edwin brede ervaring in Nederland met bedrijfspanden, commercieel vastgoed, kamerverhuurpanden, tot het transformeren van leegstaande panden. Zijn focus ligt de laatste jaren vooral op UK vastgoed. Ook hier heeft hij een brede ervaring met oa appartementen, grondgebonden woningen en diversen transformatie panden.

Edwin is enkele jaren terug een bedrijf (Ltd.) in de UK gestart met Jos en Thierry Stokkink van Thuiz Hypotheken en tevens de man achter deze Vastgoed Community. Zo kon hij Thierry kennis laten maken met de enorme kansen in de UK.

Edwin Jansen
Profiel foto Thierry Stokkink

Thierry Stokkink is directeur van Thuiz Hypotheken B.V. en Vastgoed Community B.V.

Met zijn team adviseren ze vastgoedbeleggers bij het financieren van vastgoed en met de Vastgoed Community worden er kennissessie, workshops en vastgoedcongressen georganiseerd.

Thierry heeft een vastgoedportefeuille van 12 woningen opgebouwd in Nederland en Engeland.

Waarom samen met ons naar de UK?

 • Samen op zoek naar een mooi project met een goed rendement

 • Met minimale tijd maximaal rendement (Hands-off)

 • Voorkom valkuilen door het samen met ons te doen

 • Beter rendement te behalen dan in Nederland

 • Een betrouwbaar netwerk om op te bouwen

 • De juiste basis om door te groeien met UK vastgoed

Vastgoed in de UK

Wat verwachten we van jou?

 • Basiskennis en bij voorkeur enige ervaring met investeren in vastgoed

 • De sterke wens/wil om nu te investeren in vastgoed in de UK

 • De mogelijkheid om zelf voldoende middelen vrij te maken

 • Voldoende tijd om de dingen te regelen die jijzelf moet doen

Invest in knowledge

Rendementen van meer dan 10%

Bij projecten zoals we die in de UK doen, zijn rendementen van meer dan 10% haalbaar. Uiteraard kunnen we dat niet garanderen. Elk project is anders. De economie is veranderlijk. Kies je voor verkopen of verhuren? Hoeveel geld kun je zelf investeren en hoeveel moet/kun je lenen? En de resultaten van projecten kunnen onderling verschillen. 

Start vandaag met jouw reis naar vastgoed in de UK

Creëer een passief inkomen met vastgoed in de UK en zorg dat je samen met ons met een goed rendement investeert!

 • Creëer een duurzame cashflow uit vastgoed in de UK

 • Stap weg van de competitieve vastgoedmarkt in Nederland

 • Sluit aan bij een betrouwbaar netwerk in de UK

 • Krijg de basis om door te groeien met vastgoed in de UK

 • Persoonlijke betrokkenheid door 3 ervaren vastgoedbeleggers

Investering

Hoe groot je investering in de UK zal zijn, hangt af van je eigen wensen. Een studio of appartement in de UK is al te koop vanaf circa € 100.000. We kiezen bewust voor projecten met studio’s of appartementen omdat de instap om daarin mee te investeren laag is en omdat er veel vraag is naar betaalbaar wonen in de UK.   

Korting binnen het netwerk

Omdat we samen investeren in projecten, heb je direct de voordelen van het netwerk dat we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. We maken altijd afspraken met partners om de kosten zo laag mogelijk te houden en de mogelijke opbrengsten zo voorzichtig mogelijk in te schatten. Oftewel: under promise and over deliver.  

Jos en Edwin

Persoonlijke aanpak

Wij werken het liefst zo persoonlijk mogelijk en dit kun je natuurlijk niet ervaren via een website. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking via Zoom.

Wil je ons liever eens eerst in levende lijve ontmoeten? Dat is ook mogelijk. We maken graag een wandeling met je waarin we alle mogelijkheden en details bespreken.

Laat je gegevens achter en we maken snel een afspraak.

Interesse gewekt? Laat hier je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Scroll naar boven