Begeleidingstraject "Samen transformeren"

Coaching bij jouw eerste volledig uitgevoerde vastgoedproject.

Investeer in je eerste transformatieproject onder begeleiding van ervaren vastgoedinvesteerders die bereid zijn om hun uiteindelijke beloning mede af te laten hangen van jouw resultaat.

Persoonlijke begeleiding

Begeleiding bij je eerste project door ervaren vastgoed investeerders met een eigen vastgoedportfolio. We zullen ons voor de volle 110% inzetten om jouw project succesvol te laten verlopen.

Projectondersteuning

Samen gaan we op zoek naar een project dat binnen 1 jaar volledig uitgevoerd kan worden. Uiteraard gaan we hier zeer zorgvuldig mee aan de slag omdat onze beloning afhangt van jouw resultaat.

Netwerk

Omdat je het project zelf uitvoert met ondersteuning van onze begeleiders zul je erna beschikken over het benodigde netwerk om verder te groeien met transformatieprojecten

Onze werkwijze

 • Selectieprocedure

  Intake gesprek voor het begeleidingstraject om zo de geschiktheid en behoefte met elkaar af te stemmen. Alleen wanneer jij echt klaar bent voor een eerste project gaan we een transformatieproject aan.

 • Kennis vergroten

  Tijdens het traject kun je zelf met opgenomen Masterclasses je kennis vergroten en vragen stellen aan de begeleiders.

 • Doelstelling bepalen

  Onder begeleiding ga je jouw doelstelling voor je eerste project bepalen en uitgewerken. Daarbij wordt minimaal vastgesteld: Flip of Buy to let, type vastgoed, eigen geld, doorlooptijd, strategie en regio.

 • Begeleiding

  We begeleiden je vanaf het moment dat je je inschrijft 12 maanden lang, ieder vraag die je hebt over het transformeren in welke fase dan ook wordt behandeld. Dat kan via telefoon, whatsapp of via zoom.

 • Resultaat & Netwerk

  Jouw resultaat is een volledig succesvol uitgevoerd vastgoedproject. Van voorbereiding tot en met het verkopen van een object (flip) of het in verhuur nemen (BTL). Ook worden er contacten gelegd met personen en partijen waarmee je na je eerste project op eigen gelegenheid verder kunt groeien met vastgoed.

Vastgoed UK
B0KMRX A row of typical 3 bed semi detached Victorian/Edwardian houses in suburbia.. Image shot 05/2008. Exact date unknown.
_110589027_road_suburbs_getty
Home-Projects-That-Require-Scaffolding

................

..................

Waarom samen transformeren?

 • Samen op zoek naar een mooi project met een goed rendement

 • Met minimale tijd maximaal rendement (Hands-off)

 • Voorkom valkuilen door persoonlijke begeleiding

 • Beter rendement te behalen dan met het kopen van appartementen

 • Zelf de touwtjes in handen

 • Een betrouwbaar netwerk om op te bouwen

 • De juiste basis om door te groeien met je vastgoedportefeuille

Vastgoed in de UK
UK Property

Gemiddelde opbrengst van 15%

Bij transformatieprojecten, is een gemiddelde opbrengst van 15% haalbaar. Dat is voldoende om de kosten van de begeleiding te dekken en zelf meteen al winst te maken op je eerste project. Een mooiere en betere start is bijna niet mogelijk.

Maak kennis met jouw begeleiders

Jos Struik

Jos heeft 25 jaar ervaring als ondernemer. Na 11 jaar actief te zijn geweest in verschillende rollen bij Volmac/Cap Gemini. Tussen 1996 en 2012 had hij samen met enkele partners verschillende succesvolle ICT-bedrijven. Eind 2012 besloot hij samen met zijn vrouw Caroline het roer om te gooien en begonnen zij vanuit Alkmaar het thuiszorgbedrijf Altijd Zorg Aanwezig (AZA BV).

Toen AZA eind 2017 werd overgedragen aan het landelijke TZorg had het bijna 800 medewerkers. De kennismaking met Kevin
Green uit Wales in 2017 heeft ertoe geleid dat Jos is gaan investeren in vastgoed in het Verenigd Koninkrijk. Zijn bedrijf
Commotive heeft onder meer vastgoed in diverse plaatsen in Wales en in Liverpool.

Naast Commotive heeft Jos zijn krachten gebundeld met Edwin en samen hebben zij GreenWorld opgericht. Met dit bedrijf wordt een deel van de winst geïnvesteerd door delen natuurgebieden aan te kopen, vandaar de naam "Green" World. Want wie de aarde wil redden moet hem kopen of zoals Edwin zegt "Grow your money the green way"

Edwin Jansen

Edwin is zijn hele leven al ondernemend. In 1998 (op zijn 21e) startte hij zijn eerste officiële bedrijf: Fietsland.com genaamd, een fietsenzaak in Eersel. In 2008 volgde een distributiecenter voor fietsen en vlak erna een fotostudio (Studio76) waar menig bekende Nederlander is geweest. Ook nam hij in 2016 een uitgeverij over (Funshopgids).

Zijn bedrijfslocaties zijn 100% eigendom en door de jaren heen is zijn vastgoed portefeuille in NL en UK uitgebreid. Dit alles in de juiste balans met een agenda waar voldoende ruimte is voor impulsiviteit, vrije tijd en zijn gezin.

Op het gebied van vastgoed heeft Edwin brede ervaring in Nederland met bedrijfspanden, commercieel vastgoed, kamerverhuur panden, tot het ombouwen van een café naar 5 grondgebonden huurwoningen. Zijn focus ligt de laatste jaren vooral op UK vastgoed. Ook hier heeft hij een brede ervaring met oa appartementen, grondgebonden woningen en momenteel een hotel dat wordt getransformeerd naar appartementen. Ook is hij vorig jaar een bedrijf (Ltd.) in de UK gestart met Thierry Stokkink van Thuiz-Hypotheken en tevens de man achter deze vastgoed community. Zo kan hij Thierry kennis laten maken met de enorme kansen in de UK

Ervaring van een van de deelnemers

Ik neem deel aan het begeleidingstraject Samen naar de UK via de Vastgoed Community. Dit traject sprak me erg aan omdat het een hands-on traject is waarbij je voor een jaar wordt begeleid om te investeren in vastgoed in de UK.

Na 2 maanden hebben we met een deel van de deelnemers een hotel in Wales aangekocht voor een flip. Veel sneller dan dat ik had verwacht! Het contact met Jos en Edwin is erg goed, ze zijn altijd bereid om een persoonlijke call met me te hebben als ik vragen heb en hebben me erg geholpen bij het uitstippelen van mijn strategie. Ook zijn ze altijd bij de groepssessies in zoom, ook de sessies die buiten de regulier geplande sessies zijn. Ze denken mee, begeleiden ons bij de stappen van het project, en stellen ook hun contacten beschikbaar zodat we direct een betrouwbaar netwerk hebben in de UK.

De verwachtingen waren hoog maar die worden ook echt gehaald, ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet, dit is voor mij de ingang om in de UK in vastgoed te gaan investeren. Met dit begin kan ik makkelijk de aankomende jaren een mooi portfolio gaan creëren.

Arnaud Rijkeboer

Wat verwachten we van jou?

 • Basiskennis en ervaring met het investeren in vastgoed

 • De sterke wens/wil om nu een transformatieproject uit te voeren

 • De mogelijkheid om zelf middelen voor het eerste project vrij te maken

 • Voldoende tijd om het eerste project uit te voeren

Start vandaag met jouw reis in het transformeren

UK

Creëer een passief inkomen met vastgoed en zorg dat je binnen 1 jaar een project met een goed rendement hebt afgerond!

In dit begeleidingstraject leren wij jou van A tot Z wat je moet weten en welke stappen te nemen. Je krijgt alle handvaten en begeleiding om te slagen in de UK.

 • Creëer een duurzame cashflow uit vastgoed in de UK

 • Stap weg van de competitieve vastgoedmarkt

 • Sluit aan bij een betrouwbaar netwerk

 • Krijg de basis om door te groeien met vastgoed

 • Persoonlijke begeleiding door 2 ervaren vastgoedbeleggers

Investering

De kosten bedragen €3950 bij inschrijving + 1/5 deel van je behaalde winst uit je project.

Hiervoor ontvang je 12 maanden intensieve begeleiding van Jos en Edwin met voldoende rendement om jouw investering in deze begeleiding ruimschoots terug te verdienen. We zoeken samen naar een project dat binnen deze looptijd is af te ronden.

Hierna beschik je over het netwerk, de kennis en praktijkervaring om zelf door te groeien.

Korting binnen het netwerk

Jij betaalt ons om je te begeleiden en de kortingen die we als groep krijgen binnen ons netwerk komen dus ook regelrecht naar jou toe als deelnemer.

Zo heb je niet alleen nu voordeel maar als je nog tientallen jaren van ons netwerk gebruik gaat maken loopt die korting ook tientallen jaren door.

Persoonlijke aanpak

Wij werken het liefst zo persoonlijk mogelijk en dit kun je natuurlijk niet ervaren via een website. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking via Zoom.

Wil je ons liever eens eerst in levende lijve ontmoeten? Dat is ook mogelijk. We maken graag een wandeling met je waarin we alle mogelijkheden en details bespreken.

Laat je gegevens achter en we maken snel een afspraak.

Samen naar de UK

Interesse gewekt? Laat hier je gegevens achter en Jos en Edwin nemen vrijblijvend contact met je op.

Scroll naar top