Onbetaalbare kennis nu bereikbaar voor iedereen

Vastgoed 500 Podcast

Ontdek de succesformules van de Top500 genoteerde vastgoedinvesteerders bomvol tips om jouw eigen strategie te vormen.

De nieuwe regels van Hugo zorgen voor een snelle verandering op de vastgoedmarkt. Er zijn nog weinig lucratieve woningen op de huidige markt die jouw aandacht verdienen. Hierbij komt kijken dat we op een crisis afstevenen. Het inflatiecijfer blijft stijgen, de opbrengsten van het vastgoed dalen terwijl de kosten van je panden alleen maar stijgen. Zo wordt je langzaam maar zeker steeds minder vermogend.

Hoe kan jij er voor zorgen dat je vermogen toch blijft stijgen of op zijn minst gelijk blijft? Weten hoe en wat de grote spelers in de vorige crisissen deden en hoe zij zich nu gaan voorbereiden om kansen te pakken in het vastgoed? Vastgoed 500 biedt jou de kans om inzicht te krijgen in de stappen die de 500 meest vermogende vastgoedbeleggers van Nederland maken.

Thuiz Hypotheken en de Vastgoed Community gaan verder in de missie om de vastgoedmarkt transparant te maken.
Wij gaan vastgoedbeleggers uit de welbekende top 500 en potentiële kandidaten, interviewen in een gloednieuwe interactieve podcast. Je kunt namelijk live jouw vragen stellen.

Elke twee weken zal een nieuwe gast zijn/ haar visie op de vastgoedmarkt met je delen. Je kunt niet alleen de podcast via een live verbinding thuis volgen, maar ook vanaf je luie stoel vragen stellen aan de gast van dat moment. Creëer jouw Hugoproof vastgoedstrategie en blijf je vermogen vergroten!

fotowerkt_DSF1714

Ontmoet de host: Thierry Stokkink

Oprichter van Thuiz Hypotheken B.V en de Vastgoed Community

De missie van Thierry is om de vastgoedwereld transparant te maken.

Met zijn Masterclasses, interviews, vergelijkingen en het platform verbindt hij experts en vastgoedbeleggers met elkaar.

Thierry is zelf ook vastgoedbelegger en heeft een portefeuille van 12 panden opgebouwd.

Hij woont samen met zijn vrouw en 3 kinderen in Wieringerwerf.

Thierry

Deelnemen is gratis

Vrijdag 18 november is het zover. De eerste Vastgoed 500 podcast gaat live! Door je aan te melden via het onderstaande formulier ben jij er live bij. Nadat jij je hebt aangemeld, krijg je een uur voordat de podcast start een link waarmee je kunt deelnemen. Via deze link kom je in een Zoom omgeving waar jij de podcast kan volgen en jouw vragen kunt stellen.

Live podcast met Q&A: Vastgoed 500 #1

Naam(Vereist)
Wybren van Haga Vastgoed 500 podcast
Scroll naar boven