4 januari 2024 | Bar Happy Days, Vleuten | Vastgoedcafé LIVE! van 19:00-22:30 uur

De netwerkborrel voor proactieve vastgoedinvesteerders

Stel, je kunt minder belasting betalen bij het investeren in vastgoed in Nederland, Spanje en de UK onder het genot van wat biertjes en borrelhapjes samen met gelijkgestemden beginnende en ervaren vastgoedinvesteerders...en je spaart een hoog uurtarief uit want je kunt jouw vragen stellen aan een fiscalist gespecialiseerd in vastgoed in NL, Spanje en UK. Zou je dat intressant vinden?

Op 4 Januari organiseren we een nieuwjaarsborrel in het VastgoedCafé met gastspreker Tom van Regenmortel over de belastingregels in Nederland, Spanje en de UK.

We gaan in gesprek over meerdere vragen zoals:
- Hoe kun je in box 3 blijven investeren, waar moet je dan op letten?
- Kan ik beter gelijk een Vastgoed BV opzetten?
- Hoe werkt het opzetten van een SL of LTD in het buitenland?
- Hoe werkt het belastingtechnisch bij het transformeren van panden in alle drie de landen?
- Wat zijn de strategieën van zeer ervaren vastgoedbeleggers waar we van kunnen leren?
- Met de aankomende plannen en wetswijzigingen, waar kun je op voorsorteren?

Tom-12

Tom van Regenmortel is een fiscaal specialist met meer dan vijftien jaar ervaring in internationaal belastingrecht. Tom biedt belastingadvies aan innovatieve bedrijven, professionals en investeerders die internationaal actief zijn. Hij is gespecialiseerd in onderwerpen zoals vastgoed, de innovatiebox, bedrijfsverkopen of herstructureringen en grensoverschrijdende zaken. Hij werkt als onafhankelijk belastingadviseur.

WhatsApp Image 2023-03-31 at 10.53.30

Uit ervaring weten we dat het spannend kan zijn om in een ander land vastgoed aan te kopen. Tijdens het Vastgoedcafé willen wij je informeren over de mogelijkheden die investeren in vastgoed in het buitenland biedt. Zo kun jij zelf bepalen of investeren in het buitenland voor jou een mooi alternatief is.

WhatsApp Image 2022-05-13 at 9.47.07 AM


Op een laagdrempelige manier met vastgoedinvesteerders in contact komen
Dit is de reden waarom wij met het VastgoedCafé zijn gestart.

Meerdere keren per jaar organiseren wij een Live VastgoedCafé om in contact te komen, van elkaar te leren en eventuele samenwerkingspartners te vinden. Onder het genot van een hapje en drankje spreek je met gelijkgestemden en ontstaan mooie verbindingen.

Track record
We hebben meer dan 50 online edities gehad en zijn dankbaar geswitched naar de Live editie. Inmiddels staat de teller van de LIVE-editie op 16 waarbij er mooie samenwerkingen zijn ontstaan, veel van elkaar geleerd is en toffe casussen zijn voorgelegd.

Locatie: Bar Happy Days, Utrecht (Vleuten)

Centraal in Nederland vind je Bar Happy Days te Utrecht (Vleuten).  De locatie is speciaal afgehuurd. Hapjes en drankjes zijn inbegrepen en er is ruim voldoende gratis  parkeergelegenheid.

Je vindt Bar Happy Days aan de Hindersteinlaan 2F, 3451 EZ Utrecht.

Deelnemen

Geschikt voor de proactieve vastgoedinvesteerder die graag live zijn netwerk wil uitbreiden.

Investering: € 67,- exclusief BTW. Dit is inclusief drankjes en borrelhapjes.
4 Januari | 19:00-22:30 | Bar Happy Days, Utrecht (Vleuten)

Scroll naar boven