Unieke kans om mee te investeren in de ontwikkeling van 38 appartementen in een prachtig historisch gebouw in Leeds

Netwerk met gelijkgestemde beginnende en ervaren investeerders en specialisten

Op 19 Juni van 19.00 uur tot 21.30 uur in Breukelen.

Kennis

Verzorgd door 2 ervaren Nederlandstalige vastgoedinvesteerders actief in de UK en een Engelstalige projectontwikkelaar.

Uniek project om aan deel te nemen

Tot wel 28% inkoopvoordeel en 8% netto rendement bij verhuur indien gemeubileerd

Netwerken

Netwerk met andere investeerders die in de UK willen investeren of dat al doen

Nieuw project UK

Manieren om te investeren

 • Kopen om te verkopen

  Je kunt scherp inkopen, eventueel verbouwen en weer doorverkopen. In het project wat wordt aangeboden kun je ook voor de oplevering van het transformatieproject, jouw appartement(en) doorverkopen.

 • Kopen om te verhuren

 • Met aandelen voor als je zelf niet genoeg eigen vermogen hebt

  Vanaf EUR 35.000,- eigen vermogen kun je mee doen aan het gezamenlijke project

 • Met een groep aankopen

  Je kunt ook met meerdere personen een of meerdere appartementen kopen

 • Tokenization

  Het is een digitaal platform dat blockchain gebruikt om vastgoedactiva te verdelen in digitale tokens. Deze tokens vertegenwoordigen eigendomsaandelen en kunnen worden gekocht, verkocht en verhandeld.

Vastgoed UK
B0KMRX A row of typical 3 bed semi detached Victorian/Edwardian houses in suburbia.. Image shot 05/2008. Exact date unknown.
Home-Projects-That-Require-Scaffolding

Hands-off investeren

Ervaar ook hoe fijn het is om met minimale tijd een maximaal rendement te behalen. Bij projecten in je eigen omgeving ga je vaak live kijken en bemoei je je met veel zaken.

Dat is het grootste voordeel van projecten in de UK: Als je wil kun je naar de UK, maar het is niet nodig. Want alles wordt volledig vanuit Nederland gecoördineerd.

Enorme tijdwinst want door middel van film, foto, Whatsapp, Zoom meeting, telefoon enz word je vanuit je team in de UK van iedere fase op de hoogte gebracht en mis je niets. Het betekent overigens niet dat alles vanzelf gaat.

Waarom samen met ons naar de UK

 • De mogelijkheid om samen goedkoper in te kopen op een gezamenlijk project

 • Met minimale tijd maximaal rendement (Hands-off)

 • Voorkom valkuilen door ervaren investeerders te spreken

 • Beter rendement te behalen dan in Nederland

 • Zelf de touwtjes in handen

 • Een betrouwbaar netwerk om op te bouwen

 • De juiste basis om door te groeien met UK vastgoed

Vastgoed in de UK
Brown Simple Aesthetic Holiday Photo Collage A4 Document

Maak kennis met de sprekers

1617103874657

Jos Struik heeft 25+ jaar ervaring als ondernemer. Na 11 jaar actief te zijn geweest in verschillende rollen bij Volmac/Cap Gemini. Tussen 1996 en 2012 had hij samen met enkele partners verschillende succesvolle ICT-bedrijven. Eind 2012 besloot hij samen met zijn vrouw Caroline het roer om te gooien en begonnen zij vanuit Alkmaar het thuiszorgbedrijf "Altijd Zorg Aanwezig" (AZA BV).

Toen AZA eind 2017 werd overgedragen aan het landelijke TZorg had het bijna 800 medewerkers. De kennismaking met Kevin Green uit Wales in 2017 heeft ertoe geleid dat Jos is gaan investeren in vastgoed in het Verenigd Koninkrijk. Zijn bedrijf
Commotive heeft onder meer vastgoed in diverse plaatsen in Wales en in Liverpool.

Naast Commotive heeft Jos zijn krachten gebundeld met Edwin en samen hebben zij GreenWorld opgericht. Met dit bedrijf wordt een deel van de winst geïnvesteerd door delen natuurgebieden aan te kopen, vandaar de naam "Green" World. Want wie de aarde wil redden moet hem kopen of zoals Edwin zegt "Grow your money the green way"

Jos heeft de laatste jaren veel woningen, appartementen en transformatie panden aangekocht waarvan het grootste deel met Edwin. Ook is Jos zijn ervaring met investeerders begeleiden de laatste jaren flink toegenomen als ook het netwerk in de UK.

Peter

Peter Child is zelf een vastgoedinvesteerder met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche en heeft zijn eigen portefeuille ontwikkeld in de regio Yorkshire. Gespecialiseerd in enkelvoudige, meervoudige en commerciële verhuur.

Peter werkte voorheen voor het nationale gereedschaps- en machineverhuurbedrijf HSS, begon zijn carrière daar achter de toonbank en kreeg al snel voet aan de grond binnen het bedrijf om uiteindelijk de Group Managing Director te worden. Na talloze succesvolle jaren binnen HSS besloot Peter een andere weg in te slaan en begon hij samen met zijn dochter een verhuurbedrijf vanaf zijn eettafel. Door contact op te nemen met vrienden en familie begon het bedrijf te groeien en hiermee had het bedrijf al snel een basis in de kelder van een kwekerij. Op zoek naar nieuwe wegen verspreidde dit nieuws zich snel door het Wakefield-gebied, het Letting Complete-team groeide en de servicegebieden strekten zich al snel uit tot het nabijgelegen Leeds met de uitbreiding van een nieuw team en bijbehorend kantoor.

Anno 2023 zijn er nu zes kantoren in Wakefield, Leeds, Sheffield, Manchester, Liverpool en Londen. Samen met zuster bedrijven Property Investment Complete North West, Design en PJ Building & Developments Ltd ondersteunen ze investeerders met een volledige gebruiksklare oplossing.

Peter heeft een belangrijke rol in dit alles om ervoor te zorgen dat het proces van aankoop tot verhuur beheer soepel verloopt.

Ook Peter heeft meerdere objecten in eigendom, zowel voor de verhuur als transformatieprojecten waar hij in investeert.

3-Edwin-headshots-9 (002)

Edwin Jansen is zijn hele leven al ondernemend. In 1998 (op zijn 21e) startte hij zijn eerste officiële bedrijf: Fietsland.com genaamd, een fietsenzaak in Eersel. In 2008 volgde een distributiecenter voor fietsen en vlak erna een fotostudio (Studio76) waar menig bekende Nederlander is geweest. Ook nam hij in 2016 een uitgeverij over (Funshopgids).

Zijn bedrijfslocaties zijn 100% eigendom en door de jaren heen is zijn vastgoedportefeuille in NL en de UK aardig uitgebreid. Ook investeert hij in vastgoed in Duitsland, België en Curaçao. Ook Paraguay en Bali zit in de pijplijn. Dit alles in de juiste balans met een agenda waar voldoende ruimte is voor impulsiviteit, vrije tijd en zijn gezin.

Op het gebied van vastgoed heeft Edwin brede ervaring in Nederland met bedrijfspanden, commercieel vastgoed, kamerverhuurpanden, tot het transformeren van leegstaande panden. Zijn focus ligt de laatste 5 jaar vooral op UK vastgoed. Ook hier heeft hij een brede ervaring met oa appartementen, grondgebonden woningen en diversen transformatiepanden.

Edwin is al heel wat jaren terug een bedrijf (Ltd.) in de UK gestart samen met Jos en Thierry Stokkink van Thuiz Hypotheken en tevens de man achter deze Vastgoed Community. Zo kon hij Thierry kennis laten maken met de enorme kansen in de UK.

Thierry Stokkink

Thierry Stokkink is de organisator van deze vastgoedbijeenkomst en directeur van de Vastgoed Community en Thuiz Hypotheken.

Thierry is sinds 2008 financieel adviseur. Sinds 2017 is hij ondernemer en in de loop der jaren is hij ervaren vastgoedinvesteerders en specialisten gaan interviewen om zijn eigen kennis te verhogen en kennis te delen met een groot publiek aan investeerders.

Thierry organiseert jaarlijks met zijn team meerdere vastgoedevenementen en grote vastgoedcongressen en heeft zelf een ruime vastgoedportefeuille opgebouwd in zowel Nederland als in de UK.

Ervaring van een van de deelnemers

Via Jos en Edwin heb ik een aantal jaren geleden mijn eerste panden gekocht in de UK en inmiddels heb ik een een aanzienlijke portefeuille opgebouwd.

Arnaud Rijkeboer

Video's van het project

Laatst waren wij in Engeland om meerdere transformatieproject te bekijken waarin wij met groepen hebben geinvesteerd en het nieuwe project die we 19 Juni gaan bespreken.

Voorkant van het pand met uitleg van Edwin.

Achterkant van het pand met uitleg van Edwin.

Voorkant van het pand en de omgeving

Voorbeelden van de ruimte binnen

Hoogte van de verdiepingsvloeren

Scroll naar boven