Masterclass: Transformeren, optoppen, splitsen en projectontwikkeling

Beleef een dag vol kennis, inspiratie en
netwerk van gelijkgestemde vastgoedondernemers

23 april 2024
13.00 uur tot 17.30 uur
Het Spaansche Hof - Den Haag

Het woningtekort in Nederland is de afgelopen jaren verder toegenomen en zal niet snel opgelost worden door simpelweg meer woningen te bouwen. Daarom wordt er nu ook door de overheid meer gekeken naar alternatieve oplossingen, zoals het splitsen en optoppen van bestaande woningen. Dit biedt niet alleen een kansen voor vastgoedinvesteerders, maar kan ook bijdragen aan een duurzamere woningvoorraad en meer rendement, zowel direct als indirect.

Met het oog op deze ontwikkelingen hebben wij een masterclass opgezet over het splitsen en optoppen van woningen in combinatie met het transformeren van ander vastgoed naar woningen.

De vastgoedmarkt biedt een potentieel antwoord op de woningnood in Nederland, vooral door het splitsen van woningen. Minister Hugo de Jonge heeft recentelijk aangegeven dat door beter gebruik te maken van bestaande bebouwing, waaronder het splitsen van woningen, er maar liefst 100.000 extra woningen aan de markt toegevoegd kunnen worden.

Onderwerpen

Marktanalyse

Bouwkundige mogelijkheden

Juridische splitsing

Bestemmingswijziging vergunningen

Financiering

Fiscale aspecten

fotowerkt_DSF1772
Ontwerp zonder titel (2)
231011-9000

Programma

13:00 – 13:30: Ontvangst & netwerken

13:30 - 14:45: Martijn Lentze
Beter benutten van bestaande gebouwen voor nieuwe woningen

14:45 - 15:30: Pauze & netwerken

15:30 - 16:45: Saman Mohammadi

16:45 - 17:30: Netwerken

17:30: Einde

Inclusief borrelhapjes en drankjes. 

De sprekers

Martijn Lentze

Martijn Lentze

Martijn zijn passie is om oude gebouwen na een complete transformatie weer een nieuw leven te geven. Het geeft hem voldoening om de rotte kiezen weer te laten schitteren in het straatbeeld, zodat ze weer een cruciale rol kunnen vertolken in de groeiende stad. Verdichting ziet hij daarbij als een noodzakelijke keuze om voor al die extra inwoners nieuwe woonruimten te realiseren, zodat ook zij kunnen profiteren van de faciliteiten die een stad te bieden heeft.

Verdichting kan in de vorm van nieuwbouw, hoogbouw of door transformatie, optoppen en splitsen. Die laatste drie disciplines heeft Martijn met ruim 15 jaar ervaring tot een specialiteit verheven, wat geleid heeft tot een eigenhandige toevoeging van meer dan 700 duurzame woningen aan de Haagse woningvoorraad.

Hierdoor word hij vaker gevraagd als gastspreker bij gerelateerde evenementen en deelt hij graag zijn kennis, met de markt en de politiek, om samen tot oplossingen te komen waar de samenleving en de markt beter van worden. Daarnaast heeft hij als ondernemer en als mens een inspirerende reis afgelegd om te komen tot dit niveau van operatie. Wat begon met tomeloze ambitie en een topsportmentaliteit is gegroeid naar focus, mentale groei, bewustwording en het inspireren van anderen.

Saman Mohammadi

Saman Mohammadi

Saman heeft inmiddels 15 jaar ervaring binnen de wereld van projectontwikkeling en vastgoed(beleggingen) in allerlei rollen en in een veelheid aan sectoren.

Saman richt zich binnen zijn bedrijf RE:BORN onder meer op stakeholder- en relatiemanagement, politieke vraagstukken, accountmanagement van financiers, selectie en onderhoud van de leden van de Raad van Inspiratie, aan- en verkoop van projecten en het presenteren op digitale en fysieke podia.

RE:BORN ontwikkelt gebouwen en gebieden die een positieve, meetbare impact hebben op ​ maatschappij, mens en milieu én die ook financieel rendement opleveren. ​ Naast een bovengemiddeld financieel rendement, ook een sociaal maatschappelijk rendement en een ​ duurzaam rendement. Rendementen die elkaar versterken. ​

​RE:BORN heeft momenteel ca. 1 miljard aan vastgoed in ontwikkeling Dat is 200.000 m2. Meestal gelegen in Amsterdam, Den Haag en omgeving. Naast Functievrij bouwen zijn ze ook heel ver in toepassen van AI in dagelijkse praktijk van vastgoedontwikkeling.

Andre Jansen

Over het vorige vastgoedevenement

"Ik vond het een hele leuke dag. Hele leuke mensen gesproken.
Inspirerende sprekers die ook allemaal heel erg ter zake kundig waren."

Lia de Bruyn

Over het vorige vastgoedevenement

"Een topdag hebben we vandaag gehad. Er zijn diverse sprekers die eigenlijk hele waardevolle informatie gegeven hebben."

Gijs Meuleman

Over het vorige vastgoedevenement

"Het is echt een topevenement. Veel van geleerd."

Inclusief borrelhapjes en drankjes.

EUR 249,- EUR 123,- exclusief BTW en boekingkosten. € 152,49 inclusief alles.

Verder nog vragen? Laat het ons weten.

Naam(Vereist)
Heb je een vraag voor ons? Stel je vraag hieronder:

Bekijk de ervaringen van het vorige evenement

Locatie

Sponsors

Finker Finance
Domivest

© 2024 Vastgoed Community

Scroll naar boven