Winactie 2 vrijkaartjes voor het Vastgoed Congres 2023

Win twee vrijkaarten voor hét vastgoedcongres van het jaar op 11 oktober in Veenendaal.

Dan komen de meest succesvolle en ervaren investeerders, Quote-500 ondernemers, hoogleraren, politici, economen, fiscalisten en andere experts samen in de Basiliek in Veendendaal. En jij kunt erbij zijn!

Druk op de like knop, deel het bericht en tag de persoon die met je mee mag op social media en meld je aan via onderstaand formulier. Binnen 48 uur maken we de winnaars bekend. Tot dan!

Tijdens het vastgoedcongres upgrade je zowel je kennis als je netwerk optimaal in slechts één dag, ongeacht of je net in de vastgoedbranche komt kijken, of dat je al jaren meeloopt en een uitgebreid portfolio beheert. 

Vul onderstaande formulier in om mee te doen. Binnen 48 uur krijgen de prijswinnaars een e-mail met de bevestiging dat ze hebben gewonnen en worden de prijswinnaars bekend gemaakt op social media. 

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jort Kelder
Maarten de Gryter nieuwe foto
Cor van zadelhoff
Roland Kahn
Elsbeth Rispens
Wybren van Haga
PHOTO-2023-09-18-11-39-26
WonYip.jpeg-1600x900
csm_Peter_Boelhouwer_fffea8a6bd

Prijs

Op 11 oktober 2023 van 9.00 uur tot 18.30 uur vindt de 3e editie van het Vastgoed Congres plaats in de Basiliek te Veenendaal. Als je nu je ticket besteld maak je gebruik van het volgende unieke aanbod inclusief extra’s:

 • Toegang tot het Vastgoedcongres 2023
  • inclusief uitgebreide lunch, hapjes en drankjes
  • keuze uit meer dan 18 extra kennissessies waarvan je er 3 kan kiezen (ivm tijdslots)
  • voldoende netwerkmogelijkheden met 500+ andere mensen uit de vastgoedbranche

Totale waarde: €480,37 x 2 personen = €960,74

Nieuw

Thema's

 • De grootste investeringskansen in het buitenland en hoe je deze kansen pakt. Tijdens de verdiepingssessies wordt er diep ingezoomd op het investeren in Spanje, Portugal, UK, Dubai, Nederlandse Caraïben en Mexico.
 • De meest actuele inzichten in zowel fiscaal als juridische beleidsveranderingen en hoe je binnen die regels als investeerder het beste uit de bus komt (plus: welke mensen je zeker in je netwerk moet hebben om snel stappen te zetten op deze vlakken)…
 • De effectiefste investeringsmogelijkheden in Nederland zoals woningtransformatie, woningvorming, renovatie, shortstay, zorgvastgoed, bedrijfspanden en meer…
 • Toekomstvisies & prognoses van vooraanstaande experts die al tientallen jaren meedraaien en alles hebben meegemaakt (tijdens vorige edities werden er tientallen voorspellingen gedaan door gerenommeerde sprekers als Peter Boelhouwer, Wybren van Haga en Willem Middelkoop, deze voorspellingen zijn keer op keer uitgekomen waardoor veel investeerders nu al uitkijken naar wat zij dit jaar gaan delen)...
 • Hoe je als beginnende investeerders nu het slimst je eerste stappen als vastgoedinvesteerder zet met de meest kansrijke en toegankelijke entree-strategieën om van start te gaan in Nederland of direct in het buitenland…
 • Netwerken, netwerken, netwerken… Slechts 1 nieuw contact kan je leven veranderen. Op dit congres heb je de mogelijkheid om met meer dan 1000 mede-investeerders te connecten en zdoende in 1 dag alle relaties te leggen voor jaren van groei als vastgoedinvesteerder…De vorige 2 vastgoedcongressen waren ruim van te voren uitverkocht. Bekijk in onderstaande video hoe vorig jaar September was.
Scroll naar boven